تجهیزات دندانپزشکی تاج الدین
0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دندانپزشکان کدام عذاها را دوست دارند؟

دندانپزشکان کدام عذاها را دوست دارند؟

 

ترجمه ملیکا بهزادی/ دندانه

ترس از دندان‌پزشکان فقط مختص بچه‌ها نیست. شاید ساکشن آب دهان یا نوری که مستقیم به صورت می‌تابد، برای شما هم چندان شرایط مأنوس و مطلوبی نباشد. تحقیقات نشان می‌دهد بسیاری از مردم از عکس گرفتن از دندان‌هایشان، ترمیم آنها و شستشو دادن دهانشان خوششان نمی‌آید.

به‌گزارش موسسه ملی تحقیقات دندان و فک و صورت (NIDCR)، دندان‌های دائمی ۹۲ درصد از بزرگسالان بین ۲۰ تا ۶۴ سال، دچار پوسیدگی است.

اگر شما هم از رژیم غذایی خاصی پیروی می‌کنید، ممکن است این سؤال برایتان پیش آمده باشد که آیا الگوهای غذایی می‌تواند موجب پیشگیری از پوسیدگی دندان و بیماری‌های لثه شود؟ ما به شما ۳ ماده خوراکی پیشنهاد می‌دهیم که بتوانید مراجعه بعدی به دندان‌پزشکتان را قدری به تعویق بیندازید.

چای:
شاید تعجب‌آور باشد، اما همین برگ‌های کوچک خاصیتی بیشتر از یک نوشیدنی تفننی بعد از غذا دارند. چای حاوی ترکیب‌های قدرتمندی است که با تشکیل پلاک‌های دندانی مقابله می‌کند و باکتری‌ها را می‌کشد یا سرکوب می‌کند و به‌این‌ترتیب مانع رشد آنها و تشکیل اسید در دهان می‌شود. همچنین برگ‌های چای از خاک فلوراید جذب می‌کنند و در نتیجه این نوشیدنی، می‌تواند با مقاوم کردن دندان در برابر حملات اسیدی از پوسیدگی آن جلوگیری کند.

پنیر
همان‌طور که می‌دانید، پنیر غنی از کلسیم و ویتامین D است. بر اساس تحقیقی که آکادمی دندان‌پزشکی عمومی به چاپ رسانده است، مصرف کردن پنیر و سایر محصولات لبنی، می‌تواند به دندان علیه پوسیدگی کمک کند.

غذاهای دریایی
غذاهای دریایی سرشار از فسفر هستند که یکی از اجزای ضروری برای افزایش مقاومت دندان‌ها و آرواره است. باید بدانید که غذاهای دریایی از غذاهای گیاهی سهم بیشتری از فسفر دارند. برای مثال یک وعده ۸۵ گرمی ماهی تن، ۲۰ درصد بیشتر از فسفر مورد نیاز روزانه شما را تأمین می‌کند.

منبع:دندانه

0
دیدگاه‌های نوشته